18 442 93 83
biuro@ubojniakwartet.pl
0
0,00  0 elementów

Brak produktów w koszyku.

Firma KWARTET to specjalistyczny zakład uboju bydła, jagniąt, baranów oraz kóz. Zajmujemy się także rozbiorem mięsa na elementy. Powstał on w 1989 roku założony przez Jana Słabego, a obecnie prowadzona jest przez jego córkę Barbarę Słaby. Zakład posiada weterynaryjny numer identyfikacyjny PL 12103805 WE pozwalający na handel mięsem wołowym, jagnięcym, baranim i kozim na terenie Wspólnoty Europejskiej i poza nią. 

Firma KWARTET stawia sobie za cel produkcję mięsa i podrobów, które będą spełniały wymogi bezpiecznej i zdrowej żywności, a jednocześnie odpowiadały oczekiwaniom klientów.

Cel firmy osiągany jest głównie poprzez stosowanie systemu HACCP do identyfikowania zagrożeń zdrowotnych i minimalizowania ich wystąpienia. Metoda ta zapewnia panowanie nad zagrożeniami pojawiającymi się podczas uboju i rozbioru mięsa oraz służy lepszej ich organizacji, by oferowane wyroby były najlepszej jakości.

Wysoką jakość produktów zapewnia wdrożony System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP), którym objęte są wszystkie procesy związane z pozyskiwaniem produktów jadalnych na terenie zakładu, od momentu przyjęcia zwierząt do magazynu żywca, poprzez ich ubój, odpowiednie wychładzanie, rozbiór mięsa, pozyskiwanie podrobów oraz składowanie aż do momentu ich ekspedycji. 

Dane firmy

KWARTET Słaby Barbara Spółka Jawna
33-340 Stary Sącz, 
Łazy Biegonickie 38
NIP 7343073717

Kontakt